Wyspianski

Verschillende reismogelijkheden

vanaf27p.p.

Waarom anderen kiezen voor dit hotel

  • Gratis wifi
  • Goede prijs-kwaliteit
  • Prima service
  • Midden in het centrum

Wyspianski

Groot en comfortabel hotel met een uitstekende ligging op slechts 5 minuten lopen van het centrale marktplein.

Ligging
Aan een rustig park, midden in het historische centrum. Het centrale marktplein (Rynek Glowny) ligt op ca. 5 minuten wandelen.

Faciliteiten
Receptie, liften, lounge, bar, restaurant en terras. Gratis Wifi in het gehele hotel.

Kamers (231)
De standaardkamers zijn netjes en functioneel ingericht en voorzien van douche, toilet, telefoon, tv en twee losse bedden achter elkaar (geen mogelijkheid om naast elkaar te schuiven). De classic kamers zijn ruimer en voorzien van twee bedden naast elkaar of tweepersoonsbed.

Bijzonderheden
- Ruime parkeerplaats bij het hotel, ca. € 15 per dag.
- Ontbijt, u kunt bijna altijd ontbijt bijboeken tijdens uw reservering. (Let op! Op sommige data is ontbijt wel inclusief, logies ontbijt staat dan aangegeven bij het kopje verzorging)

Stedentrip Krakau

Wie denkt dat Krakau een grauwe stad is, heeft het bij het verkeerde eind. Het is een sprookjesstad vol verhalen en mythen. De stad leeft volop, mede door het grote aantal studenten dat hier woont. Tijdens de Tweede Wereldoorlog is de Poolse stad vrijwel helemaal bespaard gebleven, waardoor de historische architectonische schatten nog overal te bewonderen zijn. Krakau is zelfs aangewezen door Unesco als één van de belangrijkste historische steden ter wereld. Beleef het met GaSamen Stedentrips!

Lees ons laatste blog: Bezienswaardigheden in Krakau.

Plattegrond

Toon legenda