Wyspianski

Verschillende reismogelijkheden

vanaf25p.p.

Waarom anderen kiezen voor dit hotel

  • Gratis wifi
  • Goede prijs-kwaliteit
  • Prima service
  • Midden in het centrum

Wyspianski

Groot en comfortabel hotel met een uitstekende ligging op slechts 5 minuten lopen van het centrale marktplein.

Ligging
Aan een rustig park, midden in het historische centrum. Het centrale marktplein (Rynek Glowny) ligt op ca. 5 minuten wandelen.

Faciliteiten
Receptie, liften, lounge, bar, restaurant en terras. Gratis Wifi in het gehele hotel.

Kamers (231)
De standaardkamers zijn netjes en functioneel ingericht en voorzien van douche, toilet, telefoon, tv en twee losse bedden achter elkaar (geen mogelijkheid om naast elkaar te schuiven). De classic kamers zijn ruimer en voorzien van twee bedden naast elkaar of tweepersoonsbed.

Bijzonderheden
- Ruime parkeerplaats bij het hotel, ca. € 15 per dag.
- Ontbijt, u kunt bijna altijd ontbijt bijboeken tijdens uw reservering. (Let op! Op sommige data is ontbijt wel inclusief, logies ontbijt staat dan aangegeven bij het kopje verzorging)

Krakau in het kort

Krakau is de voormalige hoofdstad van Polen en was jarenlang het centrum van handel, kunst en bestuur. U kunt genieten tijdens uw stedentrip naar Krakau van prachtige bouwwerken in diverse stijlen. Het middelpunt van Krakau is het Rynek Glowny of hoofdplein. Vroeger was het Wawel-Paleis het cenrum van cultuur in Krakau en Polen. Deze burcht aan de rivier de Wisla is meer dan duizend jaar oud en was lange tijd de residentie van Poolse koningen. Niet voor niets is Krakau officieel door de Verenigde Naties aangewezen als een monumentale stad. Als excursie kunt u een bezoek brengen aan het nabijgelegen Auschwitz, een indrukwekkende ervaring.

Plattegrond

Toon legenda